Wie zijn wij en wat doen wij voor jullie?

VrijGezellig

Creatief

Wij laten ons graag verassen door jullie ideeën over het perfecte vrijgezellenfeest en denken met passie mee hoe we dit gaan realiseren. Na jarenlang feesten weten wij precies hoe een geslaagd partijtje georganiseerd wordt.

Efficient

Met onze kennis en methodes wordt het organiseren van een topfeest een fluitje van een cent. Wij regelen het organisatorische deel terwijl jullie zonder zorgen een gezellig dagje samen uit beleven.

Goedkoop

Wij streven ernaar de prijzen zo laag mogelijk te houden door goede afspraken te maken met onze partners. Hierdoor kunnen wij voor jullie voor weinig geld de leukste dag samenstellen.

Kwaliteit

Voor deze speciale dag staan wij garant voor vermaak van hoge kwaliteit. Iedere ervaring wordt met grote zorg uitgekozen.

Live to work.

Work to party.

Party to live.

Ontmoet ons team

Een team dat goed voelt, is daadwerkelijk een team. Dit zijn de mensen die iedere dag weer tot en met het uiterste gaan om unieke belevingen te creëren die nooit vergeten worden.

Tom

Entertainer

Jeroen

Eigenaar

Patrick

Eigenaar

Het is hier Vrij Gezellig

Superieure Service

Wij organiseren vrijgezellenfeesten voor jullie. Dat wil zeggen dat jullie wens voor ons wet is. Verbaas ons met gekke plannen en wij maken deze werkelijkheid.

Professionele Partners

Wij zijn altijd op zoek naar fijne samenwerkingen en leuke diensten om de vele mogelijkheden voor vrijgezellenfeesten uit te breiden. Wij hechten hierbij grote waarde aan de belevingservaring, gezelligheid en betrouwbaarheid van onze relaties.

Elegant Entertainment

Met veel enthousiasme ontwerpen wij uniek vermaak op maat voor vrijgezellenfeesten. Denk hierbij aan een ontvoeringsscenario met veel spektakel of een VrijGezellige kroegentocht.

I drink to the general joy o’ the whole table.

Dromen en mogelijkheden verbinden

Onze Ware Passie

Het is onze droom om ieder vrijgezellenfeest zo spectaculair en fantastisch mogelijk te maken. Wij barsten van de ideeën hiervoor en stap voor stap streven wij ernaar deze ervaringen steeds persoonlijker, spannender, wilder en gezelliger te maken.

Verder ontdekken

Bekijk meer

Klaar om te feesten

Aanvragen