Stap 1

Locatie

Vanuit Breda zoeken wij voor jullie de gezelligste steden uit. Op dit moment zijn wij nog druk bezig de omgeving van deze Parel van het Zuiden uit te pluizen, op zoek naar feestelijk vermaak. Diverse andere feestlocaties volgen spoedig. Als jullie droomlocatie nog ontbreekt denken wij graag mee. 

Waar gaan we heen?
Stap 2

Activiteiten & Vermaak

Het is leuk om samen te werken en elkaars grenzen te verleggen tijdens inspannende activiteiten, maar nog leuker om met elkaar de strijd aan te gaan en die grenzen uit te testen. Wij hebben voor jullie de avontuurlijkste activiteiten verzameld. Na inspanning komt ook ontspanning. Laat je vermaken en verwennen door onze uiteenlopende mogelijkheden.

Wat gaan we doen?
Stap 3

Nachtleven

Ga op stap in stijl met onze VIP belevingen. Onze VIP’s worden verwelkomd in de meest exclusieve gelegenheden, waar zij in de watten worden gelegd door het personeel. Dit is jullie avond. Het zal aan niets ontbreken. 

Wat zullen we drinken?
Stap 4

Eten

Tussen de slopende activiteiten en de late uurtjes is er natuurlijk ruim tijd om samen heerlijk bourgondisch te genieten en een stevige bodem te leggen. Dineer in de hipste tenten of laat het voedsel voor jullie worden bereid op een plek naar keuze.

Waar hebben we trek in?
Stap 5

Vervoer & Overnachting

Maak je niet druk om een kater. Met onze deur tot deur service zal jij veilig in bed belanden en fris & fruitig op kunnen staan. Niet zo’n ochtend mens? Kom na de hectiek van een spectaculair feest helemaal tot rust in een bed & breakfast of geniet van een heerlijk ontspannen dagje in een spa.

Wie rijdt er?
Stap 6

Details

Een vrijgezellenfeest draait om de aanstaande gelukkige en zijn of haar entourage. Wij leren jullie graag beter kennen om hier een zeer persoonlijk evenement van te maken, speciaal naar jullie wensen. Vol passie en spektakel streven wij ernaar jullie te verbazen met onze unieke belevingen.

VrijGezellig?

Klaar om te feesten

Aanvragen