NoPanic Kidnapping

Laat het vrijgezel kidnappen.

Beschrijving

Ja, je leest het goed. Naast het organiseren van gezellige feestjes hebben wij ook contacten in de kidnapbusiness. Verras het vrijgezel op de grote dag met de schrik van zijn leven.

Na een korte briefing met de acteurs en jullie als medeplichtigen zullen we het naar de stad gelokte vrijgezel kidnappen en opsluiten in een Russische martelkamer. Gelukkig maar dat het vrijgezel goede vrienden heeft die hem komen redden van de ondergang, waarna het echte feest zal beginnen.

Een echte kidnapping van een persoon is natuurlijk bij wet verboden. Vanwege dit kleine juridische puntje en de veiligheid van onze acteurs zijn er een aantal randvoorwaarden opgesteld. Lees deze goed door hieronder bij het kopje “Reglement voor veiligheid”.

No Panic Kidnap betekent dan ook precies wat het zegt. De No Panic Kidnapping is een geweldige ervaring vol spektakel waar nog lang over nagesproken zal worden, zonder dat er echt gevaar dreigt. De spanning zal zeker hoog oplopen, maar de kidnap verloopt op ludieke wijze zonder echte wapens. Tijdens de kidnap zal worden ingespeeld op alle zintuigen van het vrijgezel door middel van vernuftige illusies en technieken.

De No Panic Kidnapping is uniek in Nederland en is een beleving die minstens zo memorabel is als een echte kidnap, maar dan zonder de gebruikelijke nadelen.

 

Bij te boeken: Alternatieve afloop van de kidnap met een striptease.

Wat zit er allemaal bij inbegrepen

1:30 Uur +/- durende briefing en kidnap

Gebruik verkleed kleding (bivakmutsen e.d.)
Gebruik waterpistolen
2x Confetti shooter elektronisch vanuit een wapen
3x Rook Granaten
Ervaren acteurs & instructies voor medeplichtigen

Wat kunnen we bij boeken

  • € 155,-         –  Fust bier 20 Liter
  • € 200,-        –  Alternatief einde van de NoPanic Kidnapping met striptease act

Tijden

Er zijn geen vaste tijden voor de NoPanic Kidnapping.
Houdt er wel rekening mee dat dit activiteit op het begin van jullie dag start voordat het vrijgezel nog iets door heeft

Reglement voor veiligheid

Een echte kidnapping van een persoon is natuurlijk bij wet verboden. Vanwege dit kleine juridische puntje en de veiligheid van onze acteurs zijn er een aantal randvoorwaarden opgesteld. Lees deze goed door hieronder bij het kopje “Reglement voor veiligheid”.

Kennis

Het vrijgezel wordt gelokt naar de stad waar het vrijgezellenfeest wordt gehouden. Hier zal hij/zij een mysterieus telefoontje ontvangen waarin uitgelegd wordt dat hij/zij gekidnapped zal worden door acteurs en dat zijn/haar vrijgezellenfeest vandaag gaat plaatsvinden. Ondanks dat het vrijgezel weet dat alles nep is weet hij/zij natuurlijk niet wat er gaat gebeuren.

Stopwoord

Tijdens het telefoongesprek krijgt het vrijgezel een stopwoord. Indien deze uitgesproken wordt door het vrijgezel zullen alle acteurs direct stoppen met acteren. Alleen op verzoek van het vrijgezel zal de kidnap daarna verder gaan. Wanneer de kidnap vroegtijdig gestopt wordt zal er geen restitutie van het reeds betaalde bedrag plaats vinden.

Gezondheid en fobieën

Tijdens de kidnapping zal gebruik worden gemaakt van stroboscope flitsen / rookmachines / oogbedekking en bondage met klitteband. Indien het vrijgezel op enige manier hier last van kan krijgen vanwege bijvoorbeeld epilepsie, dient dit voor de ontvoering duidelijk gemaakt te worden aan de begeleider/acteurs.

Lichamelijk contact

Lichamelijk contact zal alleen met goedkeuring van het vrijgezel plaats vinden aan de handen en/of schouders. Dit is puur om het geblinddoekte vrijgezel veilig te begeleiden naar een andere locatie. Wij willen aan jullie dan ook nadrukkelijk vragen deze regel te accepteren zodat we de ervaring voor het vrijgezel zo prettig mogelijk kunnen houden.

Plezier vs Angst

Het is absoluut niet de bedoeling om het vrijgezel te traumatiseren. Hier houden wij dan ook ten alle tijden rekening mee. Wanneer wij merken dat het vrijgezel het niet leuk vindt zullen wij per direct stoppen met acteren.

Marteling

De marteling zoals beschreven in de tekst betreft een audio illusie en special effect technieken die niet echt zijn. Behoud van ledematen is gegarandeerd.

Locatie en route

De NoPanic Kidnapping speelt op een vaste locatie af in het centrum van Breda. Het verzamelpunt is bij de Coyote Breda aan de Visserstraat 3

Kleding

Speciale kleding is niet vereist. Bij het dragen van een bivakmuts ben je verplicht om een boa om te doen in combinatie met een waterpistool. Dit om te voorkomen dat de politie gebeld wordt door passanten

Alcohol

Toegestaan na de ontvoering. Consumpties zijn ter plaatse te koop.

Prijs

€ 250,- per groep

Minimaal aantal deelnemers

5 personen

Minimale leeftijd

18 + (leeftijd vrijgezel)

Duur activiteit

1:30 uur Briefing + Kidnapping

Meer activiteiten bekijken

Terug

Klaar om te feesten

Reserveren

Bekijk ook deze eens: